Uw jacuzzi nog aangenamer maken

Bent u de gelukkige eigenaar van een jacuzzi of spa bubbelbad, dan weet u uiteraard dat een jacuzzi staat voor ultieme ontspanning en welzijn.

Om het gebruik van uw jacuzzi of spa nog aangenamer te maken kunt u gebruik maken van uiteenlopende toebehoren en accessoires.

In dit blogartikel voorzien wij u van meer informatie over producten uit ons assortiment die geweldig zijn om uw jacuzzi of spa van nog meer wellness te voorzien.

Een oase van heerlijke geuren

Een echte aanrader op het gebied van toebehoren voor uw jacuzzi of spa zijn heerlijke spa aromageuren.

Deze geuren kunt u toevoegen aan het water in uw jacuzzi of spa en creëren een aangenaam, ontspannend en rustgevend effect.

In ons assortiment vindt u uiteenlopende jacuzzi geuren. Een populaire spa geur is eucalyptus.

Eucalyptus heeft een bijzonder rustgevend en verfrissende werking op de ademhalingswegen en is dus zeer aan te raden bij ziekte of verkoudheid.

Tevens kan eucalyptus helpen bij het verlagen van de lichaamstemperatuur bij koorts en werkt zeer goed tegen spierpijn. Een echte aanrader dus!

Een andere spa geur die we graag willen uitlichten is Lavender, ofwel lavendel. Het is wetenschappelijk bewezen dat lavendel een kalmerende werking heeft en zeer goed kan helpen tegen bepaalde zaken zoals slapenloosheid, stress, hartkloppingen en een te hoge bloeddruk.

De lavendel geur voor in uw jacuzzi of spa is daarnaast uiterst rustgevend voor geest en huid.

Alle geuren uit ons assortiment zijn 100% biologisch afbreekbaar en zullen geen schade aan uw spa veroorzaken.

Voor meer informatie over de geuren en het gebruik kunt u de productbeschrijving bekijken die vindt u als u op een geur op de website geklikt heeft.

Spa LED bar-0

Bubbelen met bubbels

Genieten van favoriete drankje terwijl u genieten u aan het bubbelen bent, wie wilt dat nou niet!

De Spa LED bar maakt dit mogelijk. De Spa LED bar is namelijk een drijvende glazenhouder waar u glazen en een fles makkelijk een plaatsje kunt geven tijdens uw jacuzzi sessie.

De LED verlichting zorgt tevens voor een gezellige sfeer en is met de bijpassende afstandsbediening te besturen en te wisselen van kleur.