BlueConnect Go - Slimme Watertester

€ 199,00
Op voorraad

Astral BlueConnect Go - Slimme Watertester

De BlueConnect Go van Astral is het meest geavanceerde product op het gebied van Jacuzzi en zwembad onderhoud. Met de BlueConnect Go heeft u volledige controle over de waterbalans in uw Jacuzzi of zwembad.

De combinatie van een waterkwaliteitssensor en intelligente algoritmes die waterdata, weerdata en gebruikersdata analyseren. Het drijvend apparaat is geschikt voor alle soorten Jacuzzi's en zwembaden en is zeer eenvoudig te installeren. 

Plug & Play

De Blue Connect Go werkt direct uit de doos, zonder vervelende installatie. Binnen enkele minuten heeft u de app geïnstalleerd op uw smartphone. De batterij en de testsensor kunnen in een paar seconden zonder gereedschap worden vervangen.

Altijd verbonden

De Blue Connect Go zendt continu data naar de cloud via Sigfox, het speciaal toegewijd gratis netwerk voor verbonden apparaten. Zo is de BlueConnect Go altijd verbonden. Als u geen Sigfox bereik heeft, kan u de BlueConnect Go aansluiten op uw eigen wifi-netwerk met de Blue Extender. Ook via Bluetooth kunnen er directe metingen gemaakt worden.

Blue Connect Go app

Met de app verbind u zeer eenvoudig uw Jacuzzi of zwembad met uw smartphone. U krijgt handige alerts zodat u het water op tijd van de juiste chemicaliën kan voorzien. De app geeft overigens ook aan welke producten en hoeveel ervan u moet toevoegen om de balans te restoreren.

De Blue Connect meet de belangrijkste parameters van uw Jacuzzi of zwembad:

- pH waarde
- Chloorwaarde
- Temperatuur

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BlueConnect Go - Slimme Watertester
Uw waardering