Harvia RVS sauna schoorsteen

€ 499,00
Op voorraad

Harvia RVS sauna schoorsteen

Categorieën: Sauna , Sauna kachels

De complete set Harvia WHP1500 RVS schoorsteen is een stijlvolle, eenvoudig te installeren schoorsteenoplossing.

Heeft u of gaat u een barrel sauna of buitensauna met houtgestookte saunakachel kopen? Dan heeft u een rookgaskanaal nodig om de rook af te voeren. De Harvia WHP1500 RVS rookgaskanaal is bestand tegen grote temperatuurschommelingen en is voornamelijk ontworpen voor gebruik met houtgestookte saunakachels, kleinere open haarden en ijzeren kachels in vrijstaande saunagebouwen.

De afvoerpijp en schoorsteen zijn beide gemaakt van RVS. Veiligheidsafstand rookgaskanaal Dit WHP1500 rookgaskanaal wordt geleverd met 150 cm geïsoleerde pijp en 100 cm enkelwandige pijp. Als de afstand tot brandbaar materiaal binnen de veiligsmarge is, wordt de geïsoleerde pijp gebruikt.

De enkelwandige pijp heeft een veiligheidsafstand van 50 cm. Hierbinnen mag er geen brandbaar materiaal zijn. Bij de geïsoleerde pijp is dit 10 cm. Bij de doorvoer door het dak wordt altijd een geïsoleerde pijp gebruikt.

De standaard levering van de stalen schoorsteen omvat de stalen schoorsteen en een utilitybox met 1,0 m niet-geïsoleerde rookpijp, een regenkap, een rubberen regenflens en een installatieset voor de regenflens, een roestvrijstalen doorvoerflens voor het plafond en een doorvoerisolatie en beschermer.

Dankzij een ingenieus verbindingsmechanisme kan de stalen schoorsteen eenvoudig worden verlengd. Kies eersteklas Harvia kwaliteit.

Meer informatie
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Past in digitale postzegel Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Harvia RVS sauna schoorsteen
Uw waardering