Verzenden & bezorgen

Bezorging aan huis

Uiteraard kunt u bij BOS Webshop uw pakket aan huis of ander gewenst adres laten bezorgen. Voor de bezorging van onze pakketten maken bij gebruik van PostNL.

* Wij leveren op de Waddeneilanden enkel producten die via PostNL verstuurd kunnen worden. We leveren dus geen (grote) producten die met eigen transport geleverd dienen te worden. Informeer naar de eventuele mogelijkheden tegen een meerprijs.

Verzendkosten

De verzendkosten die wij hanteren voor onze pakketten bedragen € 5,95. Deze verzendkosten hanteren we al onze klanten uit Nederland en België. U betaalt geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 45,00.

Wij leveren op de Waddeneilanden enkel producten die via PostNL verstuurd kunnen worden. We leveren dus geen (grote) producten die met eigen transport geleverd dienen te worden.

Informeer naar de eventuele mogelijkheden tegen een meerprijs.

Track & Trace

Zodra uw bestelling is opgehaald door een pakketbezorger van PostNL ontvangt u een verzendbevestiging met Track & Trace code. Met deze Track & Trace code kunt u gemakkelijk u de levering van uw bestelling volgen.

Pakket niet ontvangen

Bent u niet in de mogelijkheid geweest om uw pakket aan te nemen van de pakketbezorger? Geen zorgen. Uw pakket zal de volgende dag opnieuw worden aangeboden of bij uw buren worden afgeleverd.

Mocht u de volgende dag wederom niet in de mogelijkheid zijn uw pakket aan te nemen, dan wordt het pakket bij een PostNL afhaalpunt afgeleverd. Hierover wordt u dan geïnformeerd middels een niet-thuis bericht in uw brievenbus.